Antena Căutare

Petre Roman, busculat de protestatari in Piata Universitatii

Petre Roman este al patrulea politician respins la protestele din Piata Universitatii. Fostul premier a fost imbrancit de mai multi protestatari dupa ce a iesit in piata sa manifesteze alaturi de acestia.

A treisprezecea zi de proteste a fost una cu ghinion pentru fostul premier, care a fost busculat de cateva zeci de oameni adunati in Piata Universitatii. Petre Roman a fost ajutat imediat de o grupare de jandarmi sa iasa din grupul de protestatari care il imbranceau, potrivit Mediafax.

Petre Roman a ajuns pe trotuarul din fata Teatrului National in jurul orei 16.00. Imediat, romanii adunati la miting l-au inconjurat si au inceput sa-l impinga, astfel ca jandarmii s-au vazut nevoiti sa intervina pentru a-l proteja.


Fostul premier nu este primul politician respins la protestele din Piata Universitatii. In ultimele zile, Dan Diaconescu, Irinel Columbeanu si Ludovic Orban au fost si ei busculati de protestatari atunci cand au aparut intre ei.

foto: Intact Images

Senatorul Iulian Urban a demisionat din PDL. Politicianul comparase protestatarii cu "viermii"... Emil Boc: Decizia CCR privind comasarea alegerilor trebuie respectata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x