Antena Căutare

Plenul reunit al Parlamentului a fost convocat marti pentru mesajul lui Ponta

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, marti, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020, iar deputatii vor dezbate in plen cazul Trasculescu la ora 12, scrie Mediafax.

"Fac un apel la toti senatorii si deputatii care sunt inca in exercitiul mandatului sa vina maine la ora 12.00 la Camera Deputatilor si la ora 13.00 la plenul reunit pentru a-si exercita dreptul de vot si a participa la aceste doua dezbateri extrem de importante", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

"Doresc ca maine toti parlamentarii Romaniei sa fie prezenti, sa avem cvorum si sa putem sa luam o decizie dupa punctul de vedere exprimat de prim-ministrul Romaniei pe aceasta tema extrem de sensibila si delicata", a mai sustinut Zgonea.

Traian Basescu, atac la liderii politici: "Declaratiile antieuropene nu reprezinta pozitia oficiala a Romaniei"... Traian Basescu respinge inca o lege, cerand ca Senatul sa fie Camera decizionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x