Antena Căutare

Ponta: Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligii Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".

Victor Ponta a afirmat, in fata celor aproximativ 500 de primari, viceprimari si consilieri ai PSD, ca presedintele Traian Basescu "si ai lui" au "vandut" Romania.

"In ultimii doi ani si jumatate, Romania a fost vanduta de Basescu si ai lui. Pe un sistem clasic, cei de la FMI ne-au imprumutat cu 20 de miliarde si acum a venit urmarea, sa privatizam. (...) Ei au facut in mod intentionat, ne-au imprumutat si acum vor sa vindem ultimele lucruri pe care le mai avem", a afirmat Ponta in fata alesilor locali ai PSD Prahova.

Presedintele PSD a comparat situatia financiara a Romaniei in raport cu FMI cu cea a unui om sarac, care este dator la banci.

"Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak. Iar noi o sa ramanem sa platim banii furati de Basescu si ai lui si prapaditi in ultima perioada", a concluzionat Victor Ponta.

Sursa: Antena3

Berceanu: Liderii USL ar trebui sa fie „tampiti“ sa demita Guvernul inainte sa simta „merele in parg“... Pensiile parlamentare, cele mai mari dupa recalculare: -40%, fata de -81% la piloti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x