Ponta, despre demisia lui Cseke: Un gest de onoare, dar inutil. UDMR va ramane la guvernare

Presedintele PSD, Victor Ponta, crede ca demisia ministrului Sanatatii, Cseke Atilla, "este un gest de onoare, dar este un gest inutil".

Este foarte clar ca Guvernul Boc nu mai da bani pentru Sanatate, pentru Educatie, pentru oameni, ci da bani doar pentru campanie electorala. Din pacate, Sanatatea, Educatia, Politia, toate celelate sunt sacrificate, dar ca Cseke, spre deosebire de Funeriu sau Igas, probabil ca mai are inca un pic de onoare si un pic de respect pentru el insusi


Intrebat daca, din punctul sau de vedere demisia lui Cseke Atilla ar putea determina iesirea UDMR de la guvernare, liderul PSD a spus ca nu crede asa ceva.

"Nu, nu cred. Cred ca domnul Marko Bela si cu domnul Kelemen Hunor vor ramane la guvernare cu oricine si in orice conditii, doar sa ramana la guvernare", a mai spus Ponta.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri