Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ponta, despre moratoriul lui Basescu: Daca PDL intelege mesajul, exista sustinere

Reactiile Opozitiei la mesajul adresat marti in Parlament de presedintele Traian Basescu nu au intarziat sa apara. Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca PSD este pregatit sa revina la lucrari in Parlament cat timp are un partener care nu fura. Ponta a tinut sa precizeze ca legile sunt facute pentru romania si nu pentru Fondul Monetar International.

"Important este ca mesajul lui Traian Basescu sa fie receptat de cei de la Putere. (...) Daca PDL intelege mesajul, atunci exista sustinere din partea PSD pentru acest moratoriu", a declarat Victor Ponta.

"Suntem pregatiti sa revenim la lucrari in Parlament, cat timp avem un partener care nu fura. (...) Nu noi am oprit dialogul cu cei de la Putere, ei au dovedit ca sunt incmpetenti", a mai spus Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca propune fortelor politice un moratoriu pentru deblocarea activitatii Parlamentului.

Seful statului a precizat ca sunt necesare actiuni ferme si consecvente la nivelul Guvernului si Legislativului in urmatoarele 30-45 de zile.

Recomandari