Antena Căutare

Ponta i-a cerut lui Basescu mandatul pentru Consiliul European. Presedintele a propus inca o discutie

 Victor Ponta a declarat ca i-a cerut oficial presedintelui mandatul de a participa la Consiliul European, dar Traian Basescu a propus inca o discuție, in cadrul careia se va lua decizia finala. Asta dupa intalnirile pe care premierul le va avea la Bruxelles

Victor Ponta a confirmat, astazi, ca i-a cerut, oficial, presedintelui mandatul de reprezentare la Consiliul European.

"Da, in cadrul discutiilor de astazi, iar presedintele a propus, si evident am acceptat, ca decizia si discutia finala sa o avem dupa ce eu finalizez in data de 13 negocierile la Bruxelles in cadrul «Prietenilor coeziunii», a spus Ponta.

In data de 13 noiembrie premierul Victor Ponta va avea la Bruxelles o intalnire cu prim-miniștrii din statele UE membre ale grupului ”Prietenii coeziunii”.

"Nu s-a discutat si despre nivelul la care Romania sa fie reprezentata la urmatorul Consiliu European. Presedintele si premierul vor avea o noua discutie dupa ce seful Guvernului se intoarce de la Bruxelles, in care se va discuta mult mai concret si despre bugetul multianual de la nivelul UE pentru perioada 2014-2020", au aratat sursele citate.

Foto: Hepta

Ponta: Raed Arafat nu si-a dorit functia de ministru al Sanatatii, dar sper sa il conving sa ramana in Guvern si dupa 9 ... Traian Basescu primeste joi delegatia FMI la Palatul Cotroceni ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x