Antena Căutare

Ponta îi indică lui Dăncilă definiţiile din DEX pentru ”ironie” şi ”prostie” după ce l-a ameninţat că depune plângere penală împotriva lui

Liderul Pro România Vitor Ponta îi indică Vioricăi Dăncilă definiţiile din DEX pentru ”ironie” şi ”prostie”după ce l-a ameninţat că depune plângere penală împotriva lui.” Ce blestem pe România să sară din “lacul Liviu” în “puţul Viorica!”, spune el.

Liderul Pro România Vitor Ponta îi indică Vioricăi Dăncilă definiţiile din DEX pentru ”ironie” şi ”prostie”după ce l-a ameninţat că depune plângere penală împotriva lui.” Ce blestem pe România să sară din “lacul Liviu” în “puţul Viorica!”, spune el.

”În Septembrie 2019 tovarăşa Viorica Vasilica Dăncilă ( zisă şi “Vio din Videle” ) strigă tot la fel “DOVADA” ! Aş putea să îi spui gluma cu “ce zic eu şi ce înţelege ea”/ dar îmi mai face o plângere penală! Pot însă să prezint dovada-definiţia din DEX a ironiei: https://dexonline.ro/definiţie/ironie (sunt sigur că s-a predat şi la Şcoală din Videle dar “Vio” a chiulit de la lecţie că o chemase Liviu în curte) !

Pot să o ajut şi cu o altă definiţie, tot din DEX : https://dexonline.ro/definiţie/prostie. Dincolo însă de ironie-ce blestem pe România şi pe social democraţie să sară din “lacul Liviu” în “puţul Viorica”!!!”, scrie Ponta pe Facebook.

Reacţia sa vine după ce premierul Viorica Dăncilă a afirmat că liderul PRO România, Victor Ponta, i-a adus acuzaţii neprobate şi a ameninţat-o "cu mascaţii". "Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în faţa oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzaţii. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la prim-ministrul României", spune Dăncilă. Anterior, Ponta o acuzase că a cumpărat parlamentari în ultimele zile pentru a menţine în Parlament o majoritate favorabilă PSD. „Aşteptăm ca doamna Dăncilă, aşa cum ne-a anunţat, că are majoritate, că are voturi, că a cumpărat parlamentari, cu 100.000, cu 200.000, să vină în Parlament săptămâna viitoare să ceară votul pentru un nou Guvern. Nu obţine 233 de voturi, putem trece la un nou Guvern”, a susţinut Ponta. „Trebuie să insistăm că doamna Dăncila să vină să ceară votul în Parlament. Să chemăm mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem?”, a continuat el.

Sursa : news.ro

Consiliile Judeţene, municipiile şi comunele din România cer Guvernului să aprobe bugetul pentru anul 2020 până la final... Dan Barna a cerut liderului USR Vrancea retragerea de pe ”lista USR la guvernare”, după ce Cosmin Timofte a decis exclud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x