Antena Căutare

Ponta: Liderul social-democratilor din PE confirma faptul ca USL nu a cerut aplicarea de sanctiuni Romaniei

"Este pur si simplu neadevarat ca opozitia ar fi cerut Uniunii Europene sa aplice sanctiuni impotriva Romaniei" a declarat liderul grupului S&D din PE, conform Mediafax.

Astfel, Hannes Swoboda a dezmintit faptul ca opozitia ar fi cerut UE sa aplice sanctiuni Romaniei.

"Romania trece printr-o perioada dificila si este raspunderea noastra comuna sa sustinem poporul roman, prin tot ce tine de noi. De aceea, ii solicit comisarului european pentru politica regionala, domnul Johannes Hahn, sa se asigure ca fondurile structurale sunt distribuite cat mai eficient, pentru a raspunde nevoilor reale ale oamenilor", se arata in declaratia lui Swoboda.

Liderul S&D a facut apel la responsabilii PPE - nominalizandu-l pe liderul de grup, Joseph Daul - sa nu mai acuze opozitia de acest lucru.

El sustine ca evolutiile recente din Romania pun sub semnul intrebarii aceste principii fundamentale.

"Acest lucru este inacceptabil pentru noi si, impreuna cu celelalte grupuri politice din PE, ar trebui sa cerem Guvernului Romaniei sa puna capat comportamentului antidemocratic", a mai spus el.

Foto: EPA/Intact Images

Mircea Geoana: "Solicit presedintelui sa-l demita de urgenta pe Emil Boc"... Dan Voiculescu: Basescu trebuie suspendat, demis si, probabil, internat pentru a-si redobandi echilibrul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x