Antena Căutare

Ponta: Nu mai primim in USL parlamentari ai puterii!

Victor Ponta a tinut sa-l atace dur pe Mihai Razvan Ungureanu la numai o zi dupa ce premierul l-a facut pe co-presedintele USL "ipocrit".

"Ce facem cu toate resursele naturale ale Romaniei? Suntem singura tara din Europa care isi vinde resursele naturale. [...] Ma uitam la Polonia si Cehia, care isi maresc cota de reusurse. I-am trimis dlui. Ungureanu scrisori, am incercat. Aseara (marti seara - nr), insa, el mi-a raspuns ca un pedelist. [...] Din cele 15 puncte pe care le-am cerut in discursul meu din Parlament, 13 au fost ignorate iar 2 incalcate. La UMF le-am promis ca ii sprijinim noi daca UDMR ii santajeaza, dar au cedat la santaj. Al doilea punct incalcat: cel cu Rosia Montana. Iar situatia de azi a dlui Borbely cred ca e legata tocmai de faptul ca nu a eliberat autorizatia pentru Rosia Montana", a atacat seful PSD.

Ponta s-a referit si la migratiile politice din ultima vreme, blamand situatia de confuzie creata in sanul PDL.

"In acest moment este o asemenea degringolada in PDL, incat mi-am permis sa afirm in numele USL - si Crin Antonescu a zis acelasi lucru - noi nu mai primim in USL parlamentari ai puterii. Dar au un moment, cel al motiunii de cenzura privind divizarea UMF Targu Mures, cand in primul rand, in fata alegatorilor, si apoi in fata noastra, isi mai pot rascumpara din pacate", a mai punctat pesedistul.

Foto: Intact Images

Monica Macovei: "Nu iau in calcul plecarea din PDL. Dar daca plec nu ma duc la USL"... Udrea: Basescu este un intelectual daca a terminat un institut de marina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x