Ponta: USL nu vrea sa mai participe la alegerile parlamentare partiale de duminica

USL nu vrea sa mai participe la alegerile parlamentare partiale care vor avea loc duminica, in judetele Neamt si Maramures, in conditiile in care voturile sunt cumparate de PDL. Anuntul a fost facut de presedintele PSD Victor Ponta, dupa ce mai multi democrat liberali au fost surprinsi oferind produse alimentare cetatenilor din colegiile unde duminica au loc alegeri parlamentare.

"Duminica, pe 21 august, nu vor fi alegeri democratice si corecte. Votul e fraudat, cumparat de PDL cu mijloace impotriva legii. Pana la sanctionarea celor care au facut infractiuni nu mai participam la alegeri partiale"

O decizie concreta in acest sens va fi luata insa luni, de conducerea uniunii.

In plus, liderii Uniunii Social Liberale cer sanctionarea membrilor PDL din judetele Neamt si Maramures, acuzandu-i ca au dat mita electorala.

Membrii PDL Neamt au fost surprinsi in timp ce imparteau pachete electorale pe strada. In schimbul promisiunii votului, oamenii au primit ulei, zahar sau faina. Reprezentantul USL sustine ca astfel de actiuni au loc si in judetul Maramures.

Emil Boc, presedinte PDL, are insa o alta versiune cand vine vorba de fraudarea alegerilor.

"Hotul striga hotul. Asta e cea mai corecta afirmatie si vorba romaneasca care i se potriveste cel mai bine lui Victor Ponta", a spus Boc.

Duminica, pe 21 august, au loc alegeri parlamentare partiale in judetele Neamt si Maramures.Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Ultimele știri