Antena Căutare

Gestul pe care președintele Klaus Iohhanis l-a făcut la 3 ani de la tragedia Colectiv

Klaus Iohannis a depus astăzi, marți, 30 octombrie, o coroană de flori, la orele 10:30, la Clubul Colectiv, la trei ani de la tragedia care a zguduit România, informează Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis a depus astăzi, marți, 30 octombrie, o coroană de flori, la orele 10:30, la Clubul Colectiv, la trei ani de la tragedia care a zguduit România, informează Administrația Prezidențială.

Au trecut trei ani de la incendiul din Colectiv. 65 de tineri au murit, 200 au fost mutilați.

Președintele Klaud Iohannis și-a făcut datoria patriotică și în semn de prețuire față de toți oamenii care și-au pierdut viața în tragedia de la Colectiv, le-a adus un omagiu în calitate de președinte al țării.

Cele 65 de victime ale incendiului din Colectiv vor fi comemorate, de asemenea, astăzi, la trei ani de la tragedie, prin Marșul Chitarelor, ce va porni la ora 19.00 din Piața Unirii și se va încheia la clubul Colectiv, unde va avea loc și un moment muzical. Pe parcursul marșului, participanții sunt invitați să ducă 65 de torțe aprinse, în memoria celor pierduți.

Cei care vor să ducă torțe pe durata marșului de la Unirii spre Colectiv, sunt așteptați la ora 18.30, cu o jumătate de oră înainte de a începe evenimentul.

Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010, a spus, pentru a1.ro, că Marșul Chitarelor va porni de la ora 19.00, din parcul aflat vizavi de magazinul Unirea. spre Colectiv.

Conflict RUSESC, tot mai aproape de graniță. S-a cerut sprijinul NATO! ”Este necesar ca România să se întărească ca şi f... ,,Data de 30 octombrie? Nu ştiu ce înseamnă, poate fi ziua de naştere a copilului, a nevestei mele.” Revoltător! După 3 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x