Antena Căutare

Presedintele Traian Basescu implineste astazi 60 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste astazi varsta rotunda de 60 de ani. Cea mai mare dorinta a presedintelui este sa aiba liniste, asa ca si-a luat o zi libera.

A inceput sa sarbatoreasca inca de ieri, impreuna cu parlamentarii democrat-liberali. A ciocnit un pahar de sampanie in cinstea lui, pana si cu reprezentantii FMI si cu jurnalistii.

Seful statului a terminat ziua asa cum a inceput-o: la un pahar. Seara a ciocnit cu jurnalistii acreditati la Cotroceni, dimineata cu apropiatii din PDL.

Cea mai spectaculoasa aparitie la intalnirea de la Vila lac 1 a fost cea a deputatului Silviu Prigoana, care a venit pe doua roti, cu un segway. El i-a adus presedintelui un tablou al unui pictor flamand infatisand portul Anvers.

Democrat-liberalii au strans aproximativ 2.000 lei pentru cadou. A fost o intreaga dezbatere in grupul parlamentar, pana s-a decis ce sa ii cumpere presedintelui. Pana la urma, seful statului a primit o trusa de scris.

O femeie a venit personal sa ii aduca presedintelui un cadou special, o sticla de whisky.

Doamnele din PDL s-au aranjat special pentru vizita la Traian Basescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si-a schimbat hainele cu care venise dimineata la sedinta plenului si s-a coafat la serviciu.

Basescu a mai primit cadou de ziua lui cateva sticle de vin vechi de 60 de ani si o sculptura de cristal.

Tu ce cadou i-ai oferi presedintelui?

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Udrea: Politicieni populisti ca Ponta si Antonescu au falimentat Grecia... Emil Boc: Singurul raspuns rational la criza il reprezinta investitiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x