Antena Căutare

Traian Basescu ar fi de acord cu numirea lui Silaghi la Transporturi, cu doua conditii

Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au avut, astazi, o intalnire, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele PNL despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor.

Surse ale Antenei 3 sustin ca presedintele Romaniei ar fi de acord cu numirea lui Ovidiu Silaghi la Transporturi. Realizatorul emisiunii "Punctul de Intalnire", Radu Tudor, comenteaza, pe blog, intalnirea dintre Traian Basescu si Crin Antonescu pentru numirea unui ministru la Transporturi.

Jurnalistul arata ca Traian Basescu este de acord cu numirea lui Silaghi, cu doua conditii: sa treaca interimatul de 45 de zile asumat de Victor Ponta. Motivul amanarii investirii lui Silaghi fiind oficial “finalizarea procedurii de privatizare a companiei CFR Marfa”.

Liberalii suspecteaza ca exista un scop pentru cele 40 de zile in discutie, mai scrie jurnalistul: "Presupunerea liberalilor este aceea ca Traian Basescu trage de timp pentru ca in urmatoarele 40 de zile sa apara un dosar fabricat pe numele lui Silaghi, pentru eliminarea acestuia din parcursul de investire ca ministru".

Foto: Intact Images

Traian Basescu: "Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria"... Omar Hayssam nu se afla in Penitenciarul Jilava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x