Antena Căutare

Presedintele Traian Basescu invita luni partidele la consultari

Presedintele Traian Basescu a anuntat printr-un comunicat de presa consultari cu partidele din Opozitie si de la Putere pentru ziua de luni de la orele 12.00, respectiv 13.00.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis joi, 02 februarie a.c., o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la Palatul Cotroceni, luni, 06 februarie a.c., la o discutie cu privire la urmatoarele teme: Perspectivele ratificarii de catre Romania a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea Economica si Monetara; Dialogul dintre partidele politice si functionarea Parlamentului Romaniei"


Temele de discutie sunt ratificarea tratatului privind stabilitatea in UE, precum si dialogul dintre partidele politice si functionarea Parlamentului.

"Reprezentantii Uniunii Social Liberale sunt invitati la ora 12.00, iar reprezentantii Partidului Democrat Liberal, Uniunii Democrate Maghiare din Romania, Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei si Grupului parlamentar al minoritatilor nationale la ora 13.00", mai mentioneaza Presedintia.

Foto: Intact Images

Petre Roman: Daca as fi premier maine i-as cere demisia lui Igas... Udrea: Protestatarii din Piata Universitatii care fac politica sa treaca la munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x