Antena Căutare

Prima motiune de cenzura

O motiune de cenzura ameninta Guvernul. Documentul "Marea pacaleala PDL-PSD" semnat de 124 de parlamentari PNL si UDMR acuza cabinetul Boc ca nu aplica masurile anticriza si imparte gresit fondurile. Actul cere demiterea Executivului. Pentru ca nici unul dintre membrii marcanti ai Guvernului nu a asistat la prezentarea motiunii, liberalii au acuzat cabinetul Boc de lipsa de bun simt. Ministrul Victor Ponta, singurul reprezentant al Guvernului in plenul Parlamentului, a motivat absentele declarand ca Executivul lucreaza la un raspuns serios. Motiunea va fi dezbatuta si votata miercuri.

Burta jos si nu prea... Coalitia s-a incins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x