Antena Căutare

Primari PDL fac presiuni la Finante pentru a primi bani pe final de an

Autoritatile publice locale, dintre care cei mai multi primari PDL exercita presiuni asupra Ministerului Finantelor pentru a primi mai multi bani pe final de an, conform unor surse oficiale citate de Mediafax.

Acestia cer mai multi bani in conditiile au primit informatii ca deficitul bugetar se situeaza la sfarsitul lunii noiembrie la 2,95% din PIB.

"Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a reclamat faptul ca autoritatile publice locale, in special cele ale PDL, au aflat ca deficitul bugetar se situeaza la finele lunii noiembrie la 2,95% din PIB si exercita presiuni pentru a primi mai multi bani pe final de an", au spus sursele.

In sedinta de miercuri a Guvernului, premierul Emil Boc a cerut conducerii Ministetului Finantelor sa nu accepte sub nicio forma depasirea plafonului de deficit bugetar de 4,4% din PIB stabilit pentru acest an, oricat de mari ar fi "nevoile unora sau altora", fara sa precizeze insa exact la ce riscuri se refera in acest sens.


Foto: Intact Images

Traian Basescu este de acord cu alegerile comasate: "E practic!"... Emil Boc: Deficitul bugetar nu trebuie sa depaseasca 4,4 %, indiferent de nevoile unora sau altora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x