Căutare Live

Starea Sorinei Pintea s-a înrăutățit după gratii. Au apărut primele imagini cu fostul ministru al Sănătății în timp ce era dus la spital 

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, a fost scoasă din arest și dusă la Spitalul ”Sfânta Maria” din Capitală, după ce aceasta a acuzat probleme de sănătate. 

Antena 3 a difuzat primele imagini cu Sorina Pintea, care a fost scoasă din Arestul Central în această dimineață și dusă la spital. Această măsură a fost luată după ce fostul ministru a acuzat probleme de sănătate.

Sorina Pintea a fost transferată la un spital! Care este motivul. Va sta internată sub pază

Între timp, fostul ministru, Liviu Pop, ar putea da declaraţii procurorilor DNA în dosarul ei. Asta după ce fiul Sorinei Pintea a susţinut că a discutat cu denunțătorul mamei sale și acesta i-a spus clar ca o parte din bani ar fi ajuns la Liviu Pop.

S-a terminat! Sorina Pintea a primit o dublă lovitură, după ce a fost prinsă că ia mită! Ce a pățit

Sorina Pintea a anunțat recent că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelișul conjunctiv al fasciculelor musculare.

Orban, după ce Tăriceanu a propus amânarea alegerilor locale până la stingerea cazurilor de coronavirus: La cum arată ce... BAROMETRU EUROPA FM: PNL scade în intenţiile de vot pentru parlamentare, la 40,7%. PSD creşte şi trece de 25%,...
Ultimele știri