Antena Căutare

Prioritatile PSD: Rasturnarea Cabinetului Boc si formarea unui guvern de criza

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca prioritatea social-democratilor este rasturnarea Cabinetului Boc si formarea unui guvern de criza. Totodata, partidul pe care il conduce ii cere in continuare demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, pe care o acuza de fraudarea votului la Legea pensiilor.

"Optiunea si prioritatea noastra este de a rasturna guvernul actual si formarea unui guvern de criza responsabil, care sa opreasca declinul economic si social. Dar, in acelasi timp, o fapta de favorizare a infractorului, asa cum este semnatura pe Legea fraudata a pensiilor, nu poate sa ramana nesanctionata. Conform Constitutiei, sanctiunea este procedura de suspendare", a declarat Victor Ponta.

Ponta a mai anuntat deputatii PSD nu vor mai participa la sedintele Biroului Permanent pana cand Roberta Anastase nu va fi demisa din fruntea Camerei Deputatilor.

Social-democratii sustin ca demiterea acesteia ar fi cea mai buna solutie, dupa ce Anastase a fraudat votul la Legea pensiilor.

Emil Boc: "PDL o sustine pe Anastase fara echivoc la sefia Camerei"... Primariile PDL, de trei ori mai multi bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x