Antena Căutare

PSD ameninta cu o motiune de cenzura impotriva Guvernului la jumatatea lui octombrie

Partidul Social Democrat va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului la jumatatea lunii viitoare. Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca, in cazul in care Guvernul Boc va cadea, social-democratii vor sustine un Guvern de criza impreuna cu PNL.

Potrivit liderului social-democrat, motiunea de cenzura va fi redactata astfel incat sa beneficieze de un sprijin larg in randul parlamentarilor.

Opozitia ar mai avea nevoie de 20 de voturi pentru a fi sigura de succes.

Victor Ponta a anuntat, duminica, la Deva, ca vrea sa se intalneasca, la momentul motiunii de cenzura din aceasta toamna, cu sindicatele, in strada, la fel cum s-au intalnit in 15 iunie.

"Am considerat PSD un aliat politic natural pentru sindicate. Sa trecem peste tot ce s-a intamplat in trecut, peste orgolii, peste nemultumiri. Ne-am intalnit pe 15 iunie, tot la motiunea de cenzura in strada, si vreau sa ne intalnim din nou, in strada, la momentul motiunii de cenzura din aceasta toamna, motiune pe care va spun direct ca imi doresc enorm de mult sa o facem in asa fel incat sa fie votata de minim 236 de parlamentari", a spus Ponta.

Liderul PSD i-a avertizat pe membrii partidului ca va fi greu sa dea jos Guvernul Boc.

"Va fi foarte greu sa ne batem cu un sistem care foloseste toate armele murdare ce nu sunt acceptate intr-o democratie. Eu nu vreau sa fim alternativa la PDL. Nu vreau, pentru ca ei au castigat alegerile prin frauda, prin cumparare de voturi, prin coruptie, prin mintirea oamenilor. (...) Nu vrem sa fim alternativa la asa ceva. Eu vreau sa cream noi un proiect pentru Romania si cred ca speranta oamenilor se indreapta spre noi. Nu doar sa schimbam Guvernul Boc-Basescu, ci si sa salvam Romania din prapastia in care ei au adus-o", a spus Ponta.

Motiunea simpla pe Sanatate a PSD+PC a fost respinsa... Emil Boc: Greul nu a trecut. Reforma este singura modalitate de a scoate Romania din criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x