Antena Căutare

PSD discuta "despartirea” de Mircea Geoana

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta BPN al partidului, ca senatorul Ion Toma a fost suspendat din partid, pe perioada nedeterminata, pana la clarificarea situatiei acestuia, urmand sa aiba loc o discutie atat cu Toma, cat si cu Mircea Geoana.

"Am primit mandat impreuna cu doi dintre colegii mei cu experienta, domnul Iliescu si domnul Nastase sa avem o discutie cu cei doi senatori ai nostri pentru a incerca sa cautam sa vedem daca putem fi impreuna sau daca trebuie sa fim despartiti. Domnul Geoana si domnul Toma sunt cei doi senatori care sunt suspendati in acest moment din partid", a spus Victor Ponta, precizand ca suspendarea este formal pe perioada nedeterminata, insa discutia cu Toma si cu Geoana va avea loc saptamana viitoare, luni sau marti.

Ion Toma, fost lider al grupului senatorial al PSD sI vicepresedinte al partidului, a fost acuzat de catre Victor Ponta ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL de Olt, Mihai Nita, sa nu treaca la PSD.

Potrivit unor surse din PSD, Nita l-ar fi inregistrat pe Toma cand ii spunea sa nu demisioneze din PDL, si i-ar fid at inregistrarea lui Victor Ponta. Intrebat daca are cunostinta de vreo inregistrare a discutiei dintre Toma si senatorul PDL de Olt, Mihai Nita, Ponta a raspuns: "Nu cunosc despre asa ceva".

Ponta a declarat ca decizia asupra propunerii de excludere facuta de organizatia Olt a fost amanata pana la clarificarea situatiei senatorului Ion Toma. Totodata, presedintele PSD a mentionat ca a facut propunerea alternativa de suspendare a lui Toma pana la clarificarea situatiei acestuia.

"Cred si sunt de acord ca intelepciunea trebuie sa prevaleze si din nou orgoliile si supararile personale sunt mai putin importante", a afirmat Ponta.

Senatorul Ion Toma a declarat, la randul lui, ca nu accepta ideea suspendarii sale din partid si nu accepta sa i se "bage pumnul in gura", refuzand sa clarifice daca isi mentine decizia anuntata in sedinta PSD de a-si da demisia din cadrul formatiunii.

Sursa: Jurnalul National

Elena Udrea, regina asfaltului... Antonescu, despre drumul spagii din vami catre PDL: Sper ca nu e nicio surpriza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x