Antena Căutare

PSD initiaza o motiune simpla impotriva Elenei Udrea

Grupul parlamentar PSD din Senat va initia o motiune simpla privind dezvoltarea regionala si modul de folosire a fondurilor europene in dezvoltarea teritoriala a Romaniei pentru ca sunt promovate doar proiectele initiate de primari PDL sau de oameni "care impartasesc culoarea portocalie, a anuntat, vineri, senatorul PSD de Suceava, Gavril Mirza.



El a mai declarat ca apreciaza efortul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, pentru patrimoniul cultural al Bucovinei prin promovarea unor proiecte de restaurare si conservare a trei manastiri, dar ca asteapta sa vada ce firme vor fi selectate pentru a executa lucrarile.

"Astept cu nerabdare sa vad care vor fi firmele castigatoare ale executiei lucrarilor îi aceste proiecte, adevarate cadouri ale doamnei Udrea pentru domnul Flutur", a spus Mirza.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat joi, la Palatul Administrativ din Suceava, cu maicile-starete de la Dragomirna, Moldovita si Sucevita, trei contracte finantate prin POR, in valoare totala de peste 9 milioane de euro, pentru restaurarea, conservarea si modernizarea infrastructurii conexe a celor trei manastiri.

Udrea a declarat, dupa semnare, ca este o prioritate accesarea banilor europeni, in contextul in care Romania trece printr-un an greu in ceea ce priveste bugetul, inclusiv cel al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Sarbatori in arest: Antonie Solomon mai sta inca o luna dupa gratii... Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine: Catalin Voicu a platit 1.624 de lei pentru o rezervă VIP la Spitalul Universitar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x