Antena Căutare

PSD: PDL cauta sa directioneze reursele catre propriii primari

Partidul Social Democrat denunta, intr-un comunicat transmis presei, dorinta PDL si a Guvernului de a impozita pensiile. Social-democratii sustin ca democrat-liberalii cauta sa directioneze resursele catre propriii primari, iar banii urmeaza sa fie folositi in campania electorala.

Partidul Social Democrat constata cinismul incredibil al Partidului Democrat Liberal si al primului-ministru Emil Boc, care declara intr-o sedinta de partid ca „pensionarii nu au fost afectati direct cum au fost afectati bugetarii" de masurile de austeritate ale Guvernului si ca, totodata, singura mare prioritate a ministrilor PDL este sa fie in contact cu primarii democrat-liberali pentru a le rezolva acestora problemele in limitele resurselor existente. Adica, in limita resurselor publice. Acest ajutor ar urma sa le serveasca primarilor portocalii in campania electorala", se arata in comunicatul social-democratilor.

PSD aminteste ca masurile de austeritate initiate pana la acest moment de Guvern au afectat direct pensionarii, prin: „neacordarea, vreme de doi ani, a niciunei indexari a pensiilor, desi din luna octombrie 2009 si pana in prezent, indicele preturilor de consum a crescut cu aproximativ 12 puncte procentuale; majorarea TVA, masura care a amplificat procesul inflationist; introducerea obligativitatii platii contributiei individuale de sanatate - 5,5% din pensie, pentru toti pensionarii cu pensii mai mari de 740 de lei; taierea subventiilor la incalzire".

Social democratii sustin ca afirmatiile lui Emil Boc de la reuniunea liderilor PDL de la Timisoara ar trebui sa convinga ca democrat-liberalii nu au alta prioritate decat castigarea alegerilor prin orice mijloace.

Lazaroiu, despre "Noua Republica": Dupa cum spuneam, Alba ca Zapada e inevitabila... Emil Boc: Confiscarea averilor ilicite, o modificare importanta a Constitutiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x