PSD: Prioritatea este un guvern stabil! În aceste momente, luptele politice nu-şi au rostul/ Sperăm ca propunerea făcută de preşedintele Iohannis să fie una responsabilă, iar PNL să îşi voteze propriul guvern

PSD a transmis joi, că are ca prioritate instalarea unui guvern stabil şi aşteaptă cât mai repede programul de guvernare şi lista miniştrilor în Parlament. ”În aceste momente, luptele politice nu-şi au rostul”, au transmis social-democraţii, care şi-au exprimat speranţa că PNL va vota propriul guvern.

”Prioritatea PSD este un guvern stabil! În aceste momente, luptele politice nu-şi au rostul, românii au nevoie de autorităţi care să funcţioneze, care să poată lua măsuri şi, mai ales, care să aibă o strategie de informare a populaţiei pe problema coronavirusului. Aşteptăm ca premierul desemnat să vină în Parlament cu echipa de miniştri şi cu programul de guvernare”, au scris, joi, pe Facebook, reprezentanţii PSD.

Aceştia şi-au exprimat speranţa că PNL va vota propriu guvern.

”Pentru binele românilor, sperăm ca propunerea făcută de preşedintele Iohannis să fie una responsabilă, care să respecte decizia CCR în sensul asigurării unei majorităţi, iar PNL să îşi voteze propriul guvern” a ai transmis PSD.

Reşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri, pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri