Antena Căutare

Raluca Turcan la RFI: Victor Ponta este un personaj "imatur", cu un "limbaj de mahala"

Raluca Turcan a declarat, la RFI, ca liderul PSD Victor Ponta este un personaj "imatur", cu un "limbaj de mahala". Cu aceasta ocazie, democrat-liberala a cerut un dialog cu Opozitia, explicand ca acest dialog nu trebuie purtat cu presedintele PSD sub nici o forma.


Mai mult decat atat, Raluca Turcan a precizat ca "orice lider politic, fie ca-i presedinte de partid sau simplu parlamentar trebuie sa aiba un discurs public civilizat, cu argumente si cu maxima responsabilitate. Deci Victor Ponta nu intra in categoria liderilor maturizati si pregatiti sa conduca un partid".

"Exista, sper eu, totusi, un nivel de intelegere al parlamentarilor PSD si PNL. Poate ca forurile lor de conducere vor lua decizia sa-i atraga atentia lui Victor Ponta ca interesul romanilor este mai presus de niste mici susanele lingvistice, pe care le face Victor Ponta sau chiar uneori Crin Antonescu. Oricum, Crin Antonescu nu atinge nivelul lui Victor Ponta de suburban al dialogului politic si al discursului politic", a conchis Raluca Turcan."

sursa: Antena3

foto: Intact Images

UPDATE! PSD si UDMR incep negocierile pe tema legilor electorale si a comasarii alegerilor... Incepe a doua sesiune parlamentara. Vezi planurile Puterii si Opozitiei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x