Antena Căutare

Raportul MCV pentru Romania a fost amanat de CE pentru ianuarie 2013

Raportul MCV pentru Romania nu va mai fi publicat de Comisia Europeana in luna decembrie, ci, cel mai probabil, in luna ianuarie, a anuntat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

"E prematur sa discutam despre acest raport. Din informatiile ultime pe care le avem, raportul nu va veni decat undeva in luna ianuarie. Pana in ianuarie se pot intampla multe lucruri. Deci este prematur sa discutam despre cum va arata acest raport", a afirmat Orban, intr-o conferinta de presa la sediul MAEur, informeaza Mediafax.

Comisia Europeana trebuia sa prezinte pana la sfarsitul anului urmatorul raport pe MCV privind Romania, potrivit exprimarii din ultimul raport din luna iulie, in care erau mentionate si 11 puncte de indeplinit de catre partea romana in privinta respectarii statului de drept.

De asemenea, examinarea cererilor de aderare ale Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen a fost amanata pentru martie 2013, din cauza unei incertitudini cu privire la capacitatea autoritatilor acestor doua tari de a isi respecta obligatiile.


USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti... Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, merge marti la Targu Jiu cu Ponta, Zgonea si Plumb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x