Antena Căutare

Romeo Radulescu a castigat Primaria Rm. Valcea

Candidatul PDL, Romeo Radulescu a castigat cel de-a doilea tur al alegerilor anticipate pentru scaunul de edil al orasului Ramnicu Valcea, obtinand 55%, fata de 45% cat a adunat contracandidatul sau, social democratul Remus Grigorescu, dupa cum reiese din numararea buletinelor din 80 de sectii de votare dintre cele 87 existente, potrivit Biroului Electoral de Circumscriptie (BEC), informeaza Agerpres.

UPDATE


Prezenta la vot la inchiderea urnelor a fost de 35,04%, adica 35.303 alegatori si-au exercitat dreptul de a alege din totalul de 100.754, potrivit datelor comunicate de Biroul Electoral de Circumscriptie. La primul tur de scrutin de saptamana trecuta prezenta la vot la ora 21.00 a fost de 31,68%.


In primul tur de scrutin, Romeo Radulescu (PDL) a obtinut in primul tur 48,84% din voturi, iar Remus Grigorescu (PSD) a fost votat de 30,93% dintre alegatori.



La primul tur de scrutin s-au inscris in cursa electorala opt candidati, Romeo Radulescu, primarul interimar al Ramnicului, din partea PDL, profesorul univ. Remus Grigorescu, fost prefect al judetului in 2009, din partea PSD, economistul Bogdan Pistol, presedintele organizatiei municipale a PNL, economistul Lucian Trandafirescu reprezentand Partidul Ecologist Roman, ing.Valeriu Croitorescu din partea Partidului Verde, cadru militar in rezerva, Mihai Tabarca din partea Fortei Civice, Dumitru Cumpanasu din partea Partidului Popular al Protectiei Sociale si Nicolae Patru desemnat de Partidul National Democrat Crestin.

Cele 97 de sectii de vot se vor deschide duminica, la ora 7.00 si se vor inchide la ora 21.00.

Viitorul primar va trebui sa lucreze cu un Consiliu Municipal compus din 16 consilieri PDL, 4 PSD si 3 PNL, timp de doi ani, pana la alegerile locale din 2012.

Antonescu despre Boc: "E un analfabet politic!"... Teo Trandafir a castigat alegerile din Colegiul 19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x