Antena Căutare

S-a aflat! Ce notă a luat Viorica Dăncilă la examenul de licență

Contracandidata lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale 2019, turul II, Viorica Dăncilă a absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, din cadrul Institutului de Petrol și Gaze Ploiești, în 1988. Ea se afla printre cei 200 de sutenți care terminau facultatea dintre cei 500 înscriși.

S-a aflat! Ce notă a luat Viorica Dăncilă la examenul de licență
S-a aflat ce notă a luat Viorica Dăncilă la examenul de licență

În plus, Viorica Dăncilă are și o diplomă de master Spațiul Public European, în cadrul SNSPA București.

Viorica Dăncilă s-a născut la 16 decembrie 1963 în Roșiorii de Vede. Mama sa era țesătoare la fabrica de postavuri „Dorobanțul”, iar tatăl, Filimon Nica, era plutonier major în Armata Română. Părinții săi au divorțat de tineri. Viorica Dăncilă a urmat clasele a IX-a și a X-a, între 1978 și 1980, la Liceul „Mihai Viteazul” din Ploiești, iar studiile liceale le-a finalizat la Liceul Energetic din același oraș.

Stiripesurse.ro a reușit să obțină o copie a diplomei de inginer a Vioricăi Dăncilă, de la absolvirea Facultății Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Petrol și Gaze din Ploiești.

Aceasta a obținut nota nouă (9) la examenul de licență. În perioada 1997–1998 a fost profesoară la Liceul Industrial din Videle. Din 1997 până în 2009 a fost inginer la Petrom SA, sucursala Videle, serviciul Monitorizare Producție Țiței și Gaze.

Klaus Iohannis participă marţi la dezbaterea organizată de echipa sa de campanie, la care sunt invitaţi jurnalişti, anal... Preşedintele PNL Vrancea îl acuză pe managerul Spitalului Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani că îşi pune subalterni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x