Antena Căutare

Sase primari PNL, racolati si pacaliti cu ciolan si fasole sa semneze adeziuni pentru UNPR

Incercarile de racolare a primarilor de catre UNPR au intrat in faza mai "rafinata”, cea a ciolanului cu fasole, situatie dezbatuta marti seara in emisiunea "La ordinea zilei". Primarii au fost invitati chiar in cabinetul lui Gabriel Oprea sa discute despre proiecte de dezvoltare, dar la Bucuresti au fost convinsi sa semneze adeziuni la UNPR.



"Toate proiectele au fost blocate din luna martie pentru primarii PNL. Sase primari au mers la Bucuresti si Gabriel Oprea le-a promis ajutor pentru toate proiectele. Dupa care le-a pus in fata adeziunea, nedatata. Patru dintre primari au semnat-o, doi nu au semnat-o. In conditii de presiune au semnat acele adeziuni, cand s-au intors la Hunedoara au retractat tot. Cum si-a permis un ministru al Apararii Nationale sa faca acele presiuni?"



"Ceea ce mi se pare absolut anormal e ca primarii s-au gandit sa nu semneze adeziunea ca sa nu piarda mandatul. Mi se pare normal sa vii la Bucuresti sa discuti proiecte pentru comunitatea ta. Insa, in 2011 cetatenii sunt mult mai maturi, inteleg cand primarii nu primesc fonduri"

"Cand practici prostitutia nu te plangi ca ai boli venerice si ca ti-a tras teapa pestele"

"frate si cu dracu"

"Cei patru nu isi pierd mandatele, dar e bine de vazut care sunt metodele prin care sunt santajati primarii ca sa treaca la UNPR"


Ponta: Nu vrem sa jucam in filmul lui Ceauseascu, numit Basescu... VIDEO! Cum si-a sarbatorit ministrul de Interne, Traian Igas, ziua de nastere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x