Căutare Live

Dublarea alocațiilor pentru copii, de la 1 august! Opoziția solicită punerea în aplicare a legii promulgate de președinte

Se cere dublarea alocațiilor pentru copii la 1 august, data de punere în aplicare a legii promulgate de președintele Iohannis și care ar urma să crescă veniturile până la suma de 300 de lei lunar, pentru fiecare copil.

Opoziția cere Guvernului dublarea alocațiilor pentru copii, de la 1 august

Opoziția somează partidul aflat la guvernare, precum și guvernul Orban să mărească alocaţiile de la 1 august, aşa cum prevede legea, şi, de asemenea, să crească cu 40% pensiile de la 1 septembrie, altfel social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură.

Opoziția cere Guvernului Orban să dubleze alocațiile și să mărească pensiile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe pagina sa un mesaj adresat copiilor, iar la final a adresat un îndemn către Guvernul Orban, căruia îi cere să respecte legea și să dubleze alocațiile.

”În fiecare copil se află o mulțime de superputeri magice: creativitate, curaj, bunătate, bucurie și multe altele. Iar fiecare copil își poate activa aceste superputeri dacă simte din jurul său că are parte de iubire, căldură și sprijin.
Așa se nasc supereroii care vor salva mai târziu lumea și o vor face mai bună! Așa se urmează visele! La mulți ani, SUPEREROILOR de mâine!
”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Nu e glumă! Școală din România, admirată de americani: A apărut la rubrica "cele mai bune imagini ale săptămânii"

În cazul în care alocaţiile nu vor creşte de la 1 august, social-democraţii ar urma să începapă strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură, acelaşi demers urmând să fie iniţiat şi dacă nu vor fi crescute pensiile de la 1 septembrie.

Ludovic Orban a comis-o din nou! Poza e deja virală. Cum a fost surprins premierul, la Palatul Victoria... „Nu vreau să fiu un astfel de exemplu!” Ce îl frământă pe Ludovic Orban, după publicarea fotografiei de la Guvern...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri