Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu: "Deputatul Teo Trandafir va trece la PC"

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii "avertizeaza" pe democrat-liberali ca Teo Trandafir, proaspa aleasa deputat, ar putea parasi partidul pentru care a candidat pentru a se orienta catre conservatori.

"Teo va pleca din PDL. O sa ziceti ca e o profetie Nu e o stire, asa cum v-ati asteptat. O sa ziceti ca e o profetie. Nu e nici asta. E un simplu avertisment pentru PDL, dar si o reflectie asupra migratiei politice", scrie Lazaroiu, într-o postare pe blogary.ro.

El sustine ca Dan Voiculescu si Cristian Popescu Piedone doresc sa o atraga pe Trandafir de partea conservatorilor pentru a-si asigura pe viitor noi mandate de primar si, respectiv, de parlamentar.

"Sa va spun secretul: Teo a fost candidatul ideal pentru colegiul 19 nu pentru ceea ce s-a speculat adesea: ca e prietena cu Mircea Badea, ca a lucrat la Antene, care ar fi fost neutralizate, ca era deja un personaj popular, etc. Ci pentru ca era prea atractiva pentru adversari ca sa nu o lase sa castige. Daca adversarul tau e prea puternic, trimite-i un dar care sa îl orbeasca" mai noteaza consilierul prezidential, referindu-se la non-combatul de care au dat dovada PC si PSD în campania pentru alegerile partiale din colegiul 19 al Capitalei.

"Teo a avut o campanie foarte buna si o echipa profesionista în spate. Nu vreau în nici un fel sa minimalizez meritele lor. Pe de alta parte nu pot sa nu observ ca si unii adversari si-au dorit sa castige Teo. De obicei asta se întampla cand trebuie platite polite interne în partide. Nu si în acest caz. În acest caz a dominat rationalitatea pe termen lung. Ma bucura sa vad asta. Unii politicieni au început sa joace deja cu rabdare si sa sacrifice victoriile pe termen scurt" mai avertizeaza Lazaroiu.

El a subliniaza ca obiectivul conservatorilor pe termen lung este acela de a fi realesi în functiile pe care le detin în prezent. Pentru a asigura acest asucces ei au nevoie de atragerea unor persoane cu vizibilitate si popularitate.

Senatorul Catalin Voicu poate ramane fara indemnizatie parlamentara... Ponta, nedorit de socrul Sarbu ca ginere, superstitios, dar cu ambitii prezidentiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x