Antena Căutare

Secretarul general al PDL: Daca intr-o luna Guvernul nu gaseste solutii la problemele oamenilor, atunci sa plece!

Ioan Oltean, secretarul general al PDL si deputat din partea partidului aflat la guvernare a declarat vineri ca in situatia in care Guvernul nu gaseste intr-o luna solutii la problemele oamenilor care au iesit in strada, atunci va trebui sa plece.

"Poate ca furat de acordul tacit al populatiei privind reformele a crezut ca se poate continua la nesfarsit, ca populatia va putea sa astepte la nesfarsit. Populatia a venit si a tras un semnal de alarma extrem de puternic: 'opriti-va, am ajuns la maxima suportabilitate'. Si aici Guvernul trebuie sa inteleaga acest lucru si sa gaseasca solutii de rezolvare a problemelor pentru ca altfel nu exista decat o singura solutie: plecarea Guvernului. Este clar. Daca Guvernul nici acum nu realizeaza care sunt dificultatile tarii si nu se apleaca cu mai multa atentie asupra solutiilor ce se impun, aceea e solutia pe care o spune strada. Eu nu ca tin cu strada, ma solidarizez cu greutatile oamenilor si cu modul pasnic in care reactioneaza", a spus Oltean.

Acesta a mai precizat ca Guvernul ar trebui sa vina cu solutii intr-o luna.

"Eu cred ca intr-o luna de zile, un termen cu aproximatie, Guvernul ar trebui sa vina in fata populatiei cu un set de masuri pentru detensionarea situatiei. Probabil ca si eventualitatea unei remanieri va fi analizata mai temeinic dupa ce delegatia FMI isi va incheia vizita. E absolut nevoie sa iasa in fata opiniei publice cu ceva", a adaugat Oltean, potrivit Mediafax.

Foto: Intact Images

Reuters: Protestele ar putea submina sansele lui Emil Boc la alegerile parlamentare... Cristian Preda: PDL va face "mutarea semnificativa" - premier independent cu guvern politic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x