Antena Căutare

Şedinţă extinsă a PNL, înainte de citirea moţiunii de cenzură

Biroul Permanent Naţional al PNL şi grupurile parlamentare ale formaţiunii se reunesc, luni, într-o şedinţă, la Camera Deputaţilor, înainte de citirea moţiunii de cenzură depuse de PSD.

Biroul Permanent Naţional al PNL, împreună cu grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputaţilor şi Senat, se vor reuni, luni, începând cu ora 11:00, la sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, au transmis reprezentanţii PNL.

Şedinţa are loc înaintea prezentării, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, a moţiunii de cenzură.

Moţiunea de cenzură "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", iniţiată de PSD şi UDMR, după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin, va fi citită în Parlament de la ora 14.00.

Duminică, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, spunea că parlamentarii liberali vor participa la moţiunea de cenzură şi nu vor sta în bănci.

"Cu toţii vom participa la vot, iar nici un liberal nu va vota împotriva guvernului liberal! Aceasta întrucât doar PSD a fost capabil să intre în istoria penibilului politic, votând împotriva propriului guvern!", a afirmat Florin Roman. El spunea că astfel clarifică orice discuţie despre "bazaconia idee a blatului". Tot duminicp, premierul Ludovic Orban reafirma că moţiunea de cenzură "nu are şanse să treacă", spunând şi că nu a discutat cu şeful statului despre o eventuală demisie a sa în vederea declanşării alegerilor anticipate. "După evaluarea mea nu are şanse să treacă, doar PSD şi UDMR sprijină moţiunea, chiar dacă ar veni toţi parlamentarii nu ar fi numărul necesar, iar după evaluarea pe care o am nu există prea multe voturi care să se adauge celor din PSD şi UDMR şi e greu de presupus că vor fi prezenţi toţi parlamentarii PSD şi UDMR. Ca atare, din punctul meu de vedere, moţiunea nu are şanse”, afirma Ludovic Orban.

Sursa : news.ro

Moţiunea de cenzură "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", citită astăzi în Parlament... Daniel Zamfir (PSD): Moţiunea de cenzură are şanse foarte mari, va fi votată şi de parlamentari ALDE...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x