Antena Căutare

Seful biroului parlamentar al deputatului PDL Viorel Arion, trimis in tabara sociala

Speriati de scandalul pe care l-au provocat dupa ce s-a aflat ca au fost trimisi in tabere sociale la mare, tinerii pedelisti hunedoreni si-au sters fotografiile de pe Facebook facute in vacanta.

Jurnalul National si-a continuat ancheta si a descoperit lucruri uluitoare despre beneficiarii unor astfel de locuri in taberele sociale.

Astfel, printre "saracii" trimisi la Costinesti se numara seful biroului parlamentar al deputatului de Hunedoara, Viorel Arion, Radu Popoviciu (oare ce face cu banii destinati biroului parlamentar deputatul, daca este nevoit sa-si trimita seful de cabinet in tabara sociala?!), alte trei angajate ale parlamentarului - Luiza Tarlea, Corin Duduia si Simona Tataru -, doi salariati ai Directiei Judetene de Statistica Hunedoara, Cosmin Mitroi si Adelina Plic.

In acelasi timp, un alt tanar, Alexandru Stefanescu, absolvent al Colegiului National "Iancu de Hunedoara", a mers in tabara, desi nu a trecut examenul de Bacalaureat.

Printre tinerii pedelisti care s-au distrat pe litoral se mai numara presedintele OT PDL Simeria, Valentin Asan, care detine si o firma, dar si Marcela Danciu, tot de la PDL Simeria, precum si presedintele OT PDL Hunedoara, Sebastian Mercurean. Ei au fost insotiti de catre Aniela Marin, consilier la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, membra PDL.

Sursa: Jurnalul National

Campanie electorala in Neamt si Maramures... Cristian Preda: "Austeritatea scade credibilitatea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x