Seful biroului parlamentar al deputatului PDL Viorel Arion, trimis in tabara sociala

Speriati de scandalul pe care l-au provocat dupa ce s-a aflat ca au fost trimisi in tabere sociale la mare, tinerii pedelisti hunedoreni si-au sters fotografiile de pe Facebook facute in vacanta.

Jurnalul National si-a continuat ancheta si a descoperit lucruri uluitoare despre beneficiarii unor astfel de locuri in taberele sociale.

Astfel, printre "saracii" trimisi la Costinesti se numara seful biroului parlamentar al deputatului de Hunedoara, Viorel Arion, Radu Popoviciu (oare ce face cu banii destinati biroului parlamentar deputatul, daca este nevoit sa-si trimita seful de cabinet in tabara sociala?!), alte trei angajate ale parlamentarului - Luiza Tarlea, Corin Duduia si Simona Tataru -, doi salariati ai Directiei Judetene de Statistica Hunedoara, Cosmin Mitroi si Adelina Plic.

In acelasi timp, un alt tanar, Alexandru Stefanescu, absolvent al Colegiului National "Iancu de Hunedoara", a mers in tabara, desi nu a trecut examenul de Bacalaureat.

Printre tinerii pedelisti care s-au distrat pe litoral se mai numara presedintele OT PDL Simeria, Valentin Asan, care detine si o firma, dar si Marcela Danciu, tot de la PDL Simeria, precum si presedintele OT PDL Hunedoara, Sebastian Mercurean. Ei au fost insotiti de catre Aniela Marin, consilier la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, membra PDL.

Sursa: Jurnalul National

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri