Antena Căutare

Senatorii cer ospatarite tinere, frumoase si preturi mai mici la bar

Si senatorii au placeri nevinovate. Stresati de sedintele lungi, politicienii ar vrea sa-si clateasca ochii la cafeneaua senatului. Cer ospatarite tinere si frumoase. Si o sa radeti poate. Preturi mai mici la bar.

Dupa ce au ramas fara o parte dintre privilegii, senatorii vor sa aiba parte macar de placerile lumesti. Cer sa fie serviti la cafeneaua Senatului de fete frumoase si atragatoare.

„Mai angajati cel putin o chelnerita sa stranga mesele in locul vanzatoarei. Chelnerita sa fie frumoasa, ca de urate suntem satui”, asa suna plangerea unui senator din caietul de observatii de la bar.

In raiul ospataritelor cu sex-appeal, stresul alesilor din timpul sedintelor interminabile ar disparea ca prin minune.

Nu toti alesii ar fi gata sa cada in pacat pentru bunul mers al tarii. “Ai naibi, fete mai tinere nu pot sa cred E real. Mai tinere? Si nu vor si cu decolteu… Acolo e lux ma, nu ca la noi. Daca au prea mult lux… Satana. Pentru mine, asa ca araboaicele inchis, pe fata pentru mine”, spune Gigi Becali.

Senatorii au si alte observatii de facut: “Nu e posibil ca un mar sa coste cat un kilogram de mere! Consider JAPCA!! RUSINE!!”.

Alesii ar mai dori si cafea proaspata, pregatita cu apa plata, dar si putin aer conditionat, cat sa nu raceasca.

Senatorii au fost nevoiti sa asiste din balcoane la sedinta de plen... LIKE: Guvernul Romaniei si-a lansat pagina de Facebook!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x