Antena Căutare

Senatorii isi schimba iar masinile! "Nu saraceste tara cand se cumpara 400 de Dacii pentru cei 400 de parlamentari!"

Senatorii s-au saturat de masinile pe care le conduc. Fie Logan, fie limuzina, niciuna nu le mai convine. Daca ii intrebi, motive gasesc, numai masina noua sa aiba. Si-au votat singuri bugetul pe anul viitor in care tot ei au prevazut reinnoirea parcului auto. Cu alte cuvinte, isi cumpara peste o suta de masini noi. Colegii deputati se uita cu jind.

La vremuri noi, masini noi. La asta pare sa se fi gandit senatorii atuncii cand si au votat bugetul pe anul viitor pentru ca, spune ei, sunt vechi si le pun viata in pericol. In total, vor achizitiona peste 150 de modele!

Nici limuzinele celor din Biroul Permanent nu au scapare. Desi mai noi, Audi-urile sunt la fel de uzate, spune ei, si si trebuie schimbate!

Asadar, zeci de Dacii si masini de lux vor iesi la pensie o data cu terminarea acestui mandat legislativ. Alaturi de masini vor pleca cot la cot si alesii. Doar destinatia ii va desparti. Printre ei si senatorul liberal, Mircea Diaconu. A decis sa nu mai candideze. Daca ar fi facut-o, s-ar fi numarat printre cei care nu si-ar fi schimbat Loganul, numit si catarul. Si pana la urma n-ar fi vorba de un moft.

"La un moment dat trebuie schimbate masinile astea. Eu nu am crezut niciodata in ideea ca saraceste tara cand se cumpara 400 de Dacii pentru cei 400 de parlamentari", a declarat senatorul PDL, Radu Berceanu.

Cu alte cuvinte, desi nu mai candideaza, Radu Berceanu ramane cu gandul la colegii lui. Si cand vorbeste de 400 de Dacii ii incurajeaza si pe deputati sa faca la fel. Deocamdata, numai dorinta senatorilor ne va costa in jur de 8 milioane de lei, daca bugetul va fi aprobat de Ministerul de Finante.

Victor Ponta si-a depus candidatura in Gorj pentru un nou mandat de parlamentar... Dan Diaconescu este contracandidatul lui Victor Ponta la Gorj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x