Antena Căutare

Senatorul Catalin Voicu ramane in arest

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) nu au admis, vineri, recursul formulat de Catalin Voicu la decizia de respingere a cererii de eliberare sub control judiciar. Senatorul va ramane, astfel, in arest.

"Mi-am vazut dosarul la televizor, nu la tribunal"


Magistratii au respins luni, ca neintemeiata, cererea senatorului de a fi eliberat sub control judiciar.

Motivarea deciziei ICCJ arata ca faptele de care este acuzat senatorul Catalin Voicu sunt "deosebit de grave", iar solicitarea acestuia de punere in libertate a fost facuta "prea devreme in raport de momentul arestarii".

Oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu si judecatorul Florin Costiniu au fost pusi insa in libertate. Toti primisera mandate de arestare pentru 29 de zile in acelasi dosar.

Senatorul Catalin Voicu a ramas in arest preventiv, dupa ce completul de noua judecatori al ICCJ a respins, pe 2 aprilie, recursul la decizia anterioara a Instantei supreme de emitere a unui mandat de arestare pe 30 de zile.

Senatorul Catalin Voicu a fost arestat pe 30 martie, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta, convocat pentru a discuta despre norul de cenusa... Victor Ponta il cheama la ordine pe Geoana: "Sa vina luni la partid si sa nu mai scrie atata pe blog"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x