Antena Căutare

Senatorul Cezar Magureanu este anchetat de DIICOT. 256 de domicilii au fost perchezitionate

Procurorii DIICOT efectueaza 256 de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Giurgiu, Arges, Ilfov, Buzau, Gorj, Dolj, Timis, Bihor, Constanta si Valcea. Este vizat un grup infractional organizat care este suspectat ca a produs un prejudiciu la bugetul de stat de 40 de milioane de euro anual, in perioada 2010-2012. Unul dintre cei vizati este si senatorul Cezar Magureanu, un apropiat al clanului Butoane din Giurgiu.

La domiciuliul lui Cezar Magureanu nu se fac deocamdata perchezitii datorita calitatii sale de senator. Pentru acesta ar fi trebuit cerut avizul Senatului, situatie in care intreaga operatiune ar fi fost demascata. Contributia lui la prejudicierea bugetului de stat va fi analizata intr-o cauza penala separata.

Senatorul Cezar Magureanu a declarat, in direct, la Antena 3, că nu are nici un fel de implicare in acest caz.

„Nu am nici un fel de implicare. Eu nu am facut contrabanda. Am primit citatie, ma voi prezenta fara nici un fel de problema.”

"Nu am nici o legatura cu clanul Butoane", a mai precizat senatorul Măgureanu. Acesta a mentionat si ca a aflat abia astazi ca este anchetat de DIICOT: "Astazi am aflat de dosar, nu stiam nimic pana acum. Nu am primit nici un semnal. Nu cunosteam absolut nimic".

Pana in prezent, 56 de persoane au fost ridicate de procurorii DIICOT.

Foto: cezarmagureanu.ro

Antonescu: Tema fraudei, adoptata de Basescu, e jenanta si daunatoare... PDL va boicota referendumul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x