Antena Căutare

Senatorul Iulian Urban a demisionat din PDL. Politicianul comparase protestatarii cu "viermii"

Senatorul PDL Iulian Urban a anuntat, miercuri, la un post TV, ca isi va da demisia din partid, in urma criticilor formulate la adresa sa. Politicianul se intrebase pe blogul sau, referitor la protestele din Piata Universitatii, daca "nu cumva suntem niste viermi care isi merita soarta”.

"Problema PDL este una simpla. Unii lideri ai partidului nu au curajul sa isi asume raspunderea. Eu nu traiesc din politica. Coruptii din PD trebuie eliminati, asa cum spunea si Monica Macovei, pentru ca altfel partidul nu are nicio sansa. Sunt organizatii intregi care ar trebui sa se autosuspende din partid.

PDL a gresit pentru ca a renuntat prea devreme la oameni de mare valoare precum Vasile Blaga. Nu stiu daca actualii conducatori stiu ce inseamna opozitia. As vrea ca DNA-ul sa incepe sa ii care pe coruptii din toate partidele, nu numai din PDL(....)

Din punctul meu de vedere, Basescu are, ca orice om, si lucruri in care greseste. In schimb, este de apreciat ca Basescu merge pana la capat cand isi propune ceva"
, a aspus politicianul.


Acesta a subliniat ca nu are de gand sa intre nici in PSD si nici in PNL. "Eu plec din politica, dar nu mai trebuie sa acceptam sa-si bata nimeni joc de noi", a precizat el.

Senatorul PDL Iulian Urban a comentat intr-un fel original protestele violente care au avut loc in ultimele trei zile in Bucuresti, intreabandu-se, intr-o postare publicata pe blogul lui, daca "nu cumva suntem niste viermi care isi merita soarta, si asta pentru ca majoritatea dintre noi ne lasam indusi in eroare de dejectiile din haznalele posturile de televiziune sustinatoare ale opozitiei".

Mesajul lui Urban a starnit reactii neagtive in randul protestatarilor dar si in interiorul PDL. Secretarul general al PDL, Ioan Oltean l-a criticat pe Urban in sedinta partidului, acuzandu-l ca a creat tensiuni inutile si a adus prejudicii partidului.

foto: Intact Images

Traian Basescu, la "interventia cu romanii": Presedintii nu demisioneaza in criza!... Petre Roman, busculat de protestatari in Piata Universitatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x