Antena Căutare

Senatorul Mihaela Popa trece de la PDL la PNL

O noua lovitura pentru PDL! Recent demisionat din functia de vicepresedinte PDL, senatorul Mihaela Popa va trece in tabara PNL. Anuntul urmeaza sa fie facut de vicepresedintii PNL Sorin Frunzaverde si Relu Fenechiu intr-o conferinta de presa pe care se vor sustine, joi, la Iasi.

Senatorul Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL pe 2 aprilie, precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid.


Mihaela Popa s-a declarat dezamagita de afirmatiile liderului PDL Emil Boc in cazul demisiei din partid a prim-vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde.

"Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu vrea sa fiu acceptata intr-un for de conducere, ci vreau sa fiu aleasa. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant", a declarat Mihaela Popa, potrivit Mediafax.


foto: Intact Images

Mihai Razvan Ungureanu: "Ma consider in continuare membru PNL"... UDMR vrea sa modifice Constitutia si sa transforme maghiara in limba oficiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x