Antena Căutare

Senatul, la mila Guvernului: Din octombrie, va ramane fara bani de utilitati si carburanti

Senatorii ar putea, in curand, sa fie nevoiti sa utilizeze mijloacele de transport in comun, sa lucreze pe intuneric si sa-si trimita mesaje prin intermediul porumbeilor mesageri. Asta pentru ca, incepand din octombrie, institutia va ajunge sa nu mai dispuna de bani pentru achitarea utilitatilor, achizitionarea carburantilor si plata serviciilor de comunicatii.

Potrivit vicepresedintelui Senatului, Ioan Chelaru, citat de Mediafax, situatia fondurilor Senatului "este relativ delicata", in conditiile in care solicitarea catre Guvern, pentru o rectificare bugetara, nu a fost aprobata.

Senatul ar putea ajunge in situatia ca, incepand cu luna octombrie, sa nu mai aiba bani pentru plata serviciilor de comunicatii, a facturilor la utilitati si pentru achizitia carburantilor, a adaugat Chelaru.

Fara o rectificare bugetara sau o realocare de fonduri, Senatul va fi in imposibilitatea de a-si mai desfasura activitatea, a mai spus vicepresedintele institutiei.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Leonard Orban ar putea fi numit in fruntea viitorului Minister al Fondurilor Europene... Emil Boc implineste astazi 45 de ani. Transmite-i un mesaj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x