Antena Căutare

"Senzational!" Dan Diaconescu demisioneaza din PP-DD si renunta la politica

Dan Diaconescu a anuntat, in cadrul unei emisiuni televizate sambata seara ca, in urma rezultatului de la alegeri si pentru ca a ratat intrarea in Parlament, isi va da demisia din PP-DD.

Stransi sambata la un hotel de la marginea Brasovului, cei 68 de parlamentari ai partidului Diaconescu-OTV "au cazut de acord cu o declaratie" referitoare la viitoarea lor activitate in Legislativ, pe care o vor dirija, din postura de sefi ai grupurilor parlamentare, Radu Popa (Camera Deputatilor) si Tudor Barbu (Senat).

Diaconescu a tinut sa prezinte declaratia din postura de "biet ziarist fara nicio legatura cu conducerea partidului", adaugand ca "presedinte este doamna Man, eu sunt doar un simplu membru care va demisiona din partid in cel mai scurt timp, pentru a-mi putea relua emisiunea de televiziune".

Sursa: Antena3.ro

Liviu Dragnea: "Mircea Geoana nu va fi dat afara din PSD, daca nu vor fi probe suficiente"... Intalnire la ceas de seara intre Traian Basescu si liderii USL. Miza discutiei a fost o lista cu indicatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x