Antena Căutare

Sever Voinescu, in delegatie in Qatar pe banii Parlamentului, pentru a studia pirateria marina

Sever Voinescu pleaca in Qatar in perioada 19-21 martie pe banii Parlamentului, pentru a studia pirtateria maritima.

Voinescu se va sacrifica si va calatori la clasa economic, desi, spune el, in conformitate cu prevederilor legii are dreptul sa zboare la destinatie si inapoi la clasa business, conform informatiilor "La Ordinea Zilei".

Potrivit unui memorandum intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, Sever Voinescu, care este seful delegatiei romane la AP NATO, participa in Qatar in calitate de membru al comisiei politice a AP NATO, iar actiunea are caracter parlamentar.

"Agenda include intrevederi cu emirul statului Qatar, cu primul-ministru, cu seful statului major, cu reprezentati ai mediilor academice si ai unor organizatii neguvernamentale. Printre temele de discutie se numara: politica externa si de securitate a Qatarului, securitatea regionala, relatiile NATO-Qatar, terorismul, pirateria maritima, securitatea energetica si evolutiile din Orientul Mijlociu si Africa de Nord", se mai arata in memorandum.

Pentru aceasta deplasare acesta solicitata sa i se acord cazare plafon B pentru 5 nopti la hotelul recomandat de organizatori, diurna categoria a doua 100% pentru patru zile si jumatate precum si un avans de 50% cu decontare ulterioara.

Foto: Intact Images

Anca Boagiu, incantata de starea economiei romanesti... USL isi propune ca pana pe 15 martie sa-si desemneze toti candidatii la locale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x