Antena Căutare

Sever Voinescu nu intelege necesitatea anticipatelor: "Anul acesta vor avea loc oricum alegeri"

Sever Voinescu a facut joi o serie de declaratii din postura de purtator de cuvant al PDL-ului. Pedelistul a tinut sa scoata in evidenta disponibilitatea la dialog a Puterii.

Purtatorul de cuvant al PDL nu a inteles nimic din numultumirile populatiei.

"Opozitia vorbeste despre alegeri anticipate in conditiile in care anul acesta vor avea loc oricum alegeri", in conditiile in care oamenii cer in strada, de 6 zile, demisia imediata a presedintelui si alegeri anticipate in urmatoarele luni.

Principalele declaratii ale lui Sever Voinescu:

"Politica in Romania va avea cu totul alta fata. PDL crede ca in continuare, ca in alegerile de anul acesta, dialogul este singura solutie.

Lipsa cronica a dialogului duce la neincredere. PDL a inteles nevoia pentru a dezvolta dialogul. Noi vom continua sa facem toate eforturile pentru a genera un dialog cat mai deschis si cat mai relevant.

Opozitia vorbeste despre alegeri anticipate in conditiile in care anul acesta vor avea loc oricum alegeri.

Solicitarea Opozitiei pentru a convoca o sesiune extraordinara a fost primita cu vot unanim. Aceasta sesiune este un pas inainte pe calea dialogului politic.

Astazi USL organizeaza un miting politic. Sa o faca. Credem ca politizarea celei mai mari parti a nemultumirilor populatiei este riscanta.

Cu pretul un austeritati Romania si-a aparat stabilitatea economica. Nimeni nu are voie sa distruga aceasta stabilitatea prin jocuri politice.

Foto: Intact Images

Olguta Vasilescu: Firmele de transport nu au colaborat pentru a aduce membrii PSD la miting... Basescu: Mentinerea restrictiilor pentru lucratorii romani in state UE, pe deplin nejustificata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x