Antena Căutare

Singur la munca: Gigi Becali a venit la Parlament, dar sala de sedinta era inchisa

Ce faci cand n-ai ce sa faci? Te duci la munca, dar constati ca n-ai avut noroc. Asa a patit Gigi Becali in aceasta dimineata. Deputatul a venit la Parlament, la prima ora, gata pentru o zi lunga de munca in comisia juridica.

Dupa ce ieri a luat de piept Agentia Nationala de Integritate si a fost virulent in declaratii, azi, Gigi Becali a fost putin mai tacut. Ar fi vobit, dar n-a avut cu cine, caci a gasit inchisa sala de sedinte a comisiei juridice.

Becali s-a lasat greu la declaratii. Si-a luat masca de suparat pe presa, dar, pana la urma s-a ndurat sa spuna ceva: “Si acasa ce sa fac? Imi place mai mult aici”.

Odata rezolvata problema activitatii de parlamentar, Becali si-a adus aminte ca este suparat pe presa. “Nu mai vorbesc. Nu v-am spus ca nu mai vorbesc cu presa”. Deloc, deloc. O sa vorbesc, dar nu o sa mai vorbesc in fiecare zi, doar cand va fi cazul. Nu o sa vorbesc 300 de zile, o sa vorbesc 50”.

Problemele cu jurnalistii dispar ca prin minune dupa ce camerele si microfoanele sunt inchise: “Da tata hai, dar fara microfoane. Lasam microfoanele. Hai la cafea toata lumea”.

Deputatii sunt dispusi sa renunte la piscina, sauna si masa pentru a nu fi nevoiti sa stea cu chirie... Traian Basescu a fost examinat de 13 medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x