Antena Căutare

Site-ul Universitatii "Babes-Bolyai", spart de hackeri inaintea vizitei cancelarului german

Pagina web a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj a fost sparta de hackeri, inainte de vizita cancelarului german Angela Merkel. Hackerul a lasat un mesaj jignitor la adresa universitatii.

Atacatorul a lasat si un mesaj: "r00t.hax0r v-o trage la m..e ca o ramas fara bere", potrivit stiridecluj.ro.

Pagina de internet a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj se deschidea normal, dar dupa cateva secunde, langa fotografia cancelarului german, apare mesajul lasat de hacker.

Echipa de informaticieni de la UBB Cluj a inlaturat dupa ora 1.00 mesajul lasat de hacker si site-ul Universitatii a revenit la normal. Conducerea UBB nu a trimis niciun comunicat in legatura cu acest incident.

Purtatorul de cuvant al UBB, Cristina Nistor, a declarat ca mesajul a fost postat in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 0.30.

"Specialistii nostri informaticieni au intervenit rapid si au reusit stergerea mesajului care a aparut in jurul orei 0.30 in noaptea de luni spre marti. Nu a ramas pe site decat circa o jumatate de ora. UBB va inainta o plangere la Politie pentru prinderea celor care au savarsit aceasta infractiune informatica", a spus Nistor.

Sursa: Jurnalul National

Anastase: Deputatii PNL si PSD "fac spectatcol si pleaca", dar isi iau indemnizatia... Nou scandal in Camera Deputatilor: Opozitia a parasit si marti plenul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x