Antena Căutare

Sondaj CCSB: Robert Negoita i-a luat fata lui Liviu, la Sectorul 3

Conform unui sondaj CCSB Robert Negoita ar urma sa castige alegerile locale pentru Primaria sectorului 3.

Candidatul PSD ar obtine 52% din voturi, in timp ce contracandidatul sau, Liviu Negoita de la PDL, este creditat cu 39%. Sondajul a fost realizat in 24 mai.

La SECTORUL 3 lipsa de inspiratie electorala vizeaza universul cromatic al camasilor, respectiv al cravatelor candidatilor. Robert Sorin Negoita (USL) si Liviu Negoita (PDL), pozeaza cu o cravata si o camasa de aceeasi culoare.

Laitmotivul schimbarii revine si aici. "Schimbarea in bine. Cu respect pentru oameni. Robert Sorin Negoita pentru Primaria Sector 3!"

Liviu Negoita (PDL), care lupta pentru un al treilea mandat de primar in acest sector, reia placa continuitatii. "Continuam impreuna pentru Sectorul 3. Primar Liviu Negoita!" In plus, acesta si-a plasat unul dintre bannerele electorale chiar in mijlocul unei piste de biciclete, starnind nemultumirea locuitorilor din zona.


Foto:A1.ro

USL, atacuri la Macovei: E un manelist al anticoruptiei. Sa-si faca publica mapa profesionala... Ponta, primarilor: Lasati campania, ajutati cetatenii afectati de inundatii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x