Antena Căutare

Sorin Oprescu: "Candidez independent pentru un nou mandat de edil, dar cu sprijinul USL"

Primarul general al Capitalei, prof. dr. Sorin Oprescu, a dezvaluit, miercuri seara, la Antena 3, ca va candida independent pentru un nou mandat de edil, dar intr-un parteneriat cu USL.

"Candidez independent, cu sprijinul USL, pe proiecte, pe un parteneriat pentru Bucuresti. Programul meu nu poate fi exhaustiv, am cazut de acord cu specialistii ca il modificam, il imbunatatim, isi aduce fiecare contributia. Si, atunci, daca Antonescu sau Ponta sau Constantin vor fi de acord cu acest lucru, eu nu pot decat sa fiu fericit ca sunt sprijinit de USL",


Primarul Capitalei a mai tinut sa precizeze ca nu-i este rusine de pozitia in care se va afla atunci cand va candida pentru un nou mandat de edil, nici de sigla USL, insa a subliniat ca va ramane candidat independent.

La randul sau, Crin Antonescu, copresedinte USL, a confirmat informatia facuta publica de Sorin Oprescu si a mai precizat ca in acest caz nu este vorba de o relatie de subordonare, ci de un proiect comun.

"Sorin Oprescu va candida independent, este vorba de un parteneriat, si nu de subordonarea lui Oprescu ordinelor USL, nici ca USL nu are candidat, si este un proiect comun, un angajament reciproc, e un parteneriat politic, dar mai ales adminstrativ", a spus Crin Antonescu.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Negocieri intre UDMR si PSD, pe tema comasarii alegerilor si modificarii Constiutiei... Guvernul a aprobat trecerea CNAS in subordinea Ministerului Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x