Antena Căutare

Sorin Oprescu si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Primarul general Sorin Oprescu si-a depus, in urma cu putin timp, candidatura pentru un nou mandat de primar al Capitalei, cu sustinerea USL. Edilul a reusit sa stranga peste 177.000 de semnaturi de aproape 5 ori mai mult decat era necesar.

La depunerea candidaturii au asistat premierul desemnat Victor Ponta, presedintele liberal Crin Antonescu dar si alti lideri ai Opozitiei.

"Le multumesc colegilor si prietenilor, pentru simplul motiv ca am ajuns la concluzia ca e bine sa ai prieteni", a declarat Oprescu, dupa acceptarea candidaturii sale.

Victor Ponta i-a urat lui Sorin Oprescu succes si i-a spus acestuia ca va fi primul primar general care va avea sprijinul Guvernului.

"Multumesc, contez pe treaba asta", a raspuns Sorin Oprescu.

Aceasta a spus ca il bucura faptul ca oamenii il sustin si a ajuns la concluzia ca este bine sa ai prieteni si ca a strans 177.000 de semnaturi din partea cetatenilor "fara a forta lucrurile".

"In privinta semnaturilor sunt 177.000 de semnaturi si fara a forta lucrurile si fara a face minicorturi. Felul in care au venit oamenii sa ma sustina m-a impresionat foarte mult", a adaugat Oprescu.

Tot duminica, si fostul selectionar al Reprezentativei de fotbal, Anghel Iordanescu, si-a anuntat candidatura din partea UNPR la Primaria Capitalei.



Foto:enational.ro

Ponta si Antonescu au stabilit Guvernul pe drum spre Brasov... Anghel Iordanescu (UNPR), candidatul surpriza la Primaria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x