Antena Căutare

Surse: Se cauta un premier independent in locul lui Emil Boc

"Se cauta un premier independent in locul lui Emil Boc", au declarat, luni, lideri ai PDL, pentru Mediafax. Potrivit acestora, incepand de duminica au avut loc mai multe intalniri intre seful statului si reprezentanti ai formatiunii.

Conform surselor citate, din discutiile cu Traian Basescu ar rezulta ca Emil Boc va fi inlocuit cu un premier independent.

Mai multe runde de intalniri au avut loc intre Traian Basescu si unii lideri ai organizatiilor locale, au declarat surse din PDL.

Potrivit acestora, la aceste intalniri s-ar fi discutat strategia pentru alegerile din partid. Duminica, Basescu ar fi participat la o prima intalnire cu lideri ai PDL la Vila Lac 1, unde ar fi discutat pe aceasta tema. Luni dupa-amiaza au continuat aceste discutii, iar in cursul serii ar putea avea loc o noua intalnire.

Sursele amintite au precizat ca participantii au primit interdictie la dezvaluirea subiectelor discutate. "Se cauta un premier. Independent", a spus un lider PDL.

Se vehiculeaza posibilitatea ca Emil Boc sa renunte la functia de premier si sa candideze la alegeri pentru functia de presedinte al PDL, conform surselor din partid.

De asemenea, este posibil si ca alegerile cu privire la noua conducere a partidului, programate pentru luna mai, sa fie devansate, eventual sa fie organizate peste o luna, spus aceleasi surse.

In acelasi timp, o serie de parlamentari s-au declarat nemultumiti de faptul ca nu sunt informati in privinta acestor intalniri si ca afla din presa despre strategia partidului.

Sursa: Antena3

Pleaca Boc, vine Predoiu, Georgescu sau Isarescu?... Ponta: Geoana nu mai este membru al PSD, e un om liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x