Antena Căutare

Tariceanu si Boc, audiati astazi in procesul cu privire la cazul Steling

Premierul Emil Boc este audiat de magistratii Judecatoriei sectorului 5 in dosarul de calomnie intentat de Calin Popescu Tariceanu. Liderul PNL l-a actionat in instanta pe premier, dupa ce acesta l-a acuzat de subminarea economiei nationale, prin incheierea acordului de concesiune a platoului Marii Negre catre Sterling Resources.

"La data de 9 februarie 2009, cu ocazia unei prezentari, in Parlamentul Romaniei, paratul Boc Emil a afirmat ca as fi , ca "


"Toate acestea sunt afirmatii grave. Ele sunt cu atat mai grave, cu cat nu vin din partea unui politician de opozitie, ci vin chiar din partea persoanei care ocupa functia de prim-ministru al Romaniei, reprezentand Guvernul si statul roman, drept pentru care afirmatiile sale se bucura de o prezumtie de veridicitate sporita. Toate aceste afirmatii grave sunt mincinoase. Ele aduc atingere reputatiei mele, imaginii mele publice si imi produc un prejudiciu moral. De asemenea, astfel de dezinformari neadevarate, iresponsabile aduc atingere increderii pe care cetatenii trebuie sa o aiba in sistemul de guvernamant democratic si in institutiile statului"





Basescu: "Nimeni nu mai poate influenta politic functionarea SRI si SIE"... Curtea de Apel hotaraste soarta lui Radu Mazare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x